sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Mama Yellow Curry






Paino: 90 g
Hinta: 0,69 €

Tanjan arvio:
Nuudeli maistuu ihan hyvälle, mutta maku on siltikin pieni pettymys. Nuudelissa ei ole makua paljonkaan, toisin kuin liemessä. Menettelee, jos ei ole parempaa tarjolla.
3/5

Juuson arvio:
Kooltaan passeli pakkaus, mutta maku on lattea. Curry maistuu lähinnä liemessä.
2/5

torstai 16. marraskuuta 2017

Nongshim Mr. Bibim Stir-Fried Kimchi






Hinta: 1,50 €
Paino: 118 g

Tanjan arvio:
Narumaista nuudelia, joka on tulista, mutta eri tavalla kuin esimerkiksi samyangin nuudelit. Kaali maistuu jonkin verran läpi, mistä en pidä. Maku on vaan liian yksitoikkonen omaan makuuni ja nuudeli on hieman liian kuivaakin.
2/5

Juuson arvio:
Yllättävän tulista! Maistuu erittäin vahvasti kaalille. Nuudeli on kovin ohkaista lyhyen keittoajan ansiosta. Erilaisuudessaan kiehtova kokonaisuus, mutta en ihan heti ostaisi uudelleen.
3/5

tiistai 14. marraskuuta 2017

Samyang Hot Chicken 2x Spicy






Paino: 140 g
Hinta: 2,20 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on todella tulista, joten itse laitoin sekaan myös juustoa, mikä vähentää tulisuutta. Sellaisenaan vaikea syödä, mutta juustolla herkullista. Nenä ja silmät alkavat vuotamaan, mutta on tämä vain niin hyvää!
4/5

Juuson arvio:
Tuplasti tulisempi Hot Chicken on jo siinä rajoilla, että nuudelin omasta herkullisesta mausta on vaikea nauttia. Loistava lääke tukkoiseen nenään.
4/5

Tulisuusasteikko

Nongshim Potato Noodle Soup






Paino: 100 g
Hinta: 1,35 €

Tanjan arvio:
Maku on ihanan tulinen, mutta toisaalta aika suolainen. Koostumus on miellyttävä. Tämä sopisi todella hyvin esimerkiksi kanan kylkeen. Positiivinen yllätys, jota voi suositella.
5/5

Juuson arvio:
Erittäin maukasta ja tulisuuttakin löytyy. Peruna ei maistu lainkaan, mikä on toisaalta ihan hyvä. Nuudeli imee itseensä lähes kaiken liemen ja tuntuma muistuttaa limaisuudessaan riisinuudelia.
5/5

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Nongshim Seafood & Mild Neoguri Ramyun






Paino: 120 g
Hinta: 1 €

Tanjan arvio:
Kerrankin merenelävien makuinen nuudeli minun makuuni! Maku on sopivan kalainen, katkarapuinen ja hieman tulinenkin. Annoskokokin on reilu ja lisäplussaa myös nuudelien seassa olevista surimista. Toimii!
4/5

Juuson arvio:
Kalaisa kokonaisuus ja erityisesti liemessä maistuu meri. Mild viittaa ilmeisesti tulisuuteen. Nuudelin tekstuuri on hyvä ja paketin koko hintaan nähden erinomainen.
4/5

tiistai 19. syyskuuta 2017

Samyang Hot Chicken Stew Type






Paino: 145 g
Hinta: 2 €

Tanjan arvio:
Vaikka nuudeli onkin sama kuin jo arvostelemamme Hot Chicken, niin siltikin keittoversio tuo siihen jotain uutta. Mielestäni tässä nuudeli ei ole yhtä tulista, joten jos normaali versio tuo vaikeuksia, on tätä mielestäni helpompi syödä. Ihanan tulista ja maukasta!
5/5

Juuson arvio:
Mitä pussinuudeleihin tulee, tämä on perinteisempi keittoversio samaisen firman Hot Chicken -nuudelista. Liemen ansiosta tämä on annoskooltaan ruokaisampi. Nuudeli itsessään on erilaista ja maku ylipäätään suolaisempi. Kokonaisuutena älyttömän herkullista ja kutkuttavan tulista.
5/5

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Piwa Food Panang Taste






Paino: 65 g
Hinta: -

Tanjan arvio:
Kookosmainen tuoksu ei houkuta allekirjoittanutta. Maku on onneksi parempi, mutta nuudelit ovat mauttomampaa kuin tulinen liemi. Ei oikein vakuuta minua. Haarukasta plussaa.
1/5

Juuson arvio:
Kupissa mukana tuleva haarukka on näppärä lisä, tosin se on vähän hankala käytettävyydeltään. Maultaan nuudeli on selvästi thai-tyylinen tulisine kookosmaitoaromeineen. Minulle tämä ei oikein iskenyt, mutta suoritukseltaan ihan pätevä pakkaus. Hassuna yksityiskohtana kuppi itsessään on tehty styroksista, toisin kuin muut muoviset kupit joihin olen törmännyt.
2/5

tiistai 12. syyskuuta 2017

Paldo Hwa Ramyun Hot & Spicy






Paino: 120 g
Hinta: 1,50 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on tulista ja erittäin maukasta. Liemi on vielä tulisempaa. Heti ensi maistamalta tekee mieli syödä enemmänkin, joten on hyvä, että annoskokokin on reilu. Menee ehdottomasti suosikkeihin.
5/5

Juuson arvio:
Erittäin herkullista, tulista ja kuumaa nuudelia, kuten kannessa luvataankin. Liemi on eritoten maukasta ja nuudelin koostumus on erinomainen. Tällä saa myös mahan täyteen.
5/5

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Nongshim Kimchi Ramyun






Paino: 120 g
Hinta: 1 €

Tanjan arvio:
Olin hieman ennakkoluuloinen tätä nuudelia kohtaan, mutta maku onkin mukavan tulinen. Annoskoko on sopiva ja ruokaisa. Kyllä tätä lounasevääksi ottaisi.
4/5

Juuson arvio:
Hieman tulinen ja perusherkullinen Nongshim-nuudeli, joka ei säväytä kimchi-aromeilla. Pakkauksesta tulee maha täyteen ja hinta on erittäin kohdillaan.
4/5

keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Samyang Sutah Ramen





Paino: 120 g
Hinta: 2 €

Tanjan arvio:
Herkullisen makuinen nuudeli. Maussa vivahde tomaattisuutta ja tulisuutta, jota on juuri sopivasti. Hyvän kokoinen annos. Menee heittämällä suosikkeihini.
4/5

Juuson arvio:
Ruokaisa ja herkullinen nuudeli, joka voisi olla Shin Ramyunin kadonnut kaksonen. Tulisuudessaan Samyangin Hot Chicken -nuudelia edeltävä tasolla. Sopisi varmasti lisuukkeeksikin.
4/5

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Samyang Oriental Seafood






Paino: 120 g
Hinta: 2 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on koostumukseltaan paksua ja ruokaisaa. Yleensä en pidä merenelävän makuisista nuudeleista, mutta tässä nuudelissa mereneläväisyys ei maistu liiaksi. Täyttävä annos ja miellyttävä maku.
3/5

Juuson arvio:
Paksu udon-nuudeli tuntuu ruokaisalta suussa. Tuoksu on hyvin kalaisa, mutta maultaan nuudeli ja liemi ovat hyvin tasapainoisia. Merenelävän makuisista nuudeleista tämä on ehkä paras, mitä olen maistanut.
4/5

Mama Vegetable (riisinuudeli)





Paino: 55 g
Hinta: 0,62 €

Tanjan arvio:
Kasviksen makuiseksi nuudeliksi tämä nuudeli on todella maukas. Pidän nuudelin koostumuksesta ja yrttisestä mausta. Söisin uudelleen.
4/5

Juuson arvio:
Jos maustamattomia riisinuudeleita keittäisi kasvisliemikuution ja muutaman ylimääräisen mausteen kanssa, olisi tämä nuudelipakkaus hyvin lähellä lopputulosta. Limaista, mutta maukasta.
3/5

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Mama Stew Beef (riisinuudeli)






Paino: 55 g
Hinta: 0,62 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on maukasta ja herkullista. Liemi vielä herkullisempaa. Suosittelen!
5/5

Juuson arvio:
Maistuu siltä mitä paketissa lukeekin ja on lähes identtinen vehnänuudeliversion kanssa. Liemi voittaa maukkuudellaan nuudelin.
3/5