keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Samyang Sutah Ramen





Paino: 120 g
Hinta: 2 €

Tanjan arvio:
Herkullisen makuinen nuudeli. Maussa vivahde tomaattisuutta ja tulisuutta, jota on juuri sopivasti. Hyvän kokoinen annos. Menee heittämällä suosikkeihini.
4/5

Juuson arvio:
Ruokaisa ja herkullinen nuudeli, joka voisi olla Shin Ramyunin kadonnut kaksonen. Tulisuudessaan Samyangin Hot Chicken -nuudelia edeltävä tasolla. Sopisi varmasti lisuukkeeksikin.
4/5

sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Samyang Oriental Seafood






Paino: 120 g
Hinta: 2 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on koostumukseltaan paksua ja ruokaisaa. Yleensä en pidä merenelävän makuisista nuudeleista, mutta tässä nuudelissa mereneläväisyys ei maistu liiaksi. Täyttävä annos ja miellyttävä maku.
3/5

Juuson arvio:
Paksu udon-nuudeli tuntuu ruokaisalta suussa. Tuoksu on hyvin kalaisa, mutta maultaan nuudeli ja liemi ovat hyvin tasapainoisia. Merenelävän makuisista nuudeleista tämä on ehkä paras, mitä olen maistanut.
4/5

Mama Vegetable (riisinuudeli)





Paino: 55 g
Hinta: 0,62 €

Tanjan arvio:
Kasviksen makuiseksi nuudeliksi tämä nuudeli on todella maukas. Pidän nuudelin koostumuksesta ja yrttisestä mausta. Söisin uudelleen.
4/5

Juuson arvio:
Jos maustamattomia riisinuudeleita keittäisi kasvisliemikuution ja muutaman ylimääräisen mausteen kanssa, olisi tämä nuudelipakkaus hyvin lähellä lopputulosta. Limaista, mutta maukasta.
3/5