keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Nongshim Seafood & Mild Neoguri Ramyun






Paino: 120 g
Hinta: 1 €

Tanjan arvio:
Kerrankin merenelävien makuinen nuudeli minun makuuni! Maku on sopivan kalainen, katkarapuinen ja hieman tulinenkin. Annoskokokin on reilu ja lisäplussaa myös nuudelien seassa olevista surimista. Toimii!
4/5

Juuson arvio:
Kalaisa kokonaisuus ja erityisesti liemessä maistuu meri. Mild viittaa ilmeisesti tulisuuteen. Nuudelin tekstuuri on hyvä ja paketin koko hintaan nähden erinomainen.
4/5

tiistai 19. syyskuuta 2017

Samyang Hot Chicken Stew Type






Paino: 145 g
Hinta: 2 €

Tanjan arvio:
Vaikka nuudeli onkin sama kuin jo arvostelemamme Hot Chicken, niin siltikin keittoversio tuo siihen jotain uutta. Mielestäni tässä nuudeli ei ole yhtä tulista, joten jos normaali versio tuo vaikeuksia, on tätä mielestäni helpompi syödä. Ihanan tulista ja maukasta!
5/5

Juuson arvio:
Mitä pussinuudeleihin tulee, tämä on perinteisempi keittoversio samaisen firman Hot Chicken -nuudelista. Liemen ansiosta tämä on annoskooltaan ruokaisampi. Nuudeli itsessään on erilaista ja maku ylipäätään suolaisempi. Kokonaisuutena älyttömän herkullista ja kutkuttavan tulista.
5/5

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Piwa Food Panang Taste






Paino: 65 g
Hinta: -

Tanjan arvio:
Kookosmainen tuoksu ei houkuta allekirjoittanutta. Maku on onneksi parempi, mutta nuudelit ovat mauttomampaa kuin tulinen liemi. Ei oikein vakuuta minua. Haarukasta plussaa.
1/5

Juuson arvio:
Kupissa mukana tuleva haarukka on näppärä lisä, tosin se on vähän hankala käytettävyydeltään. Maultaan nuudeli on selvästi thai-tyylinen tulisine kookosmaitoaromeineen. Minulle tämä ei oikein iskenyt, mutta suoritukseltaan ihan pätevä pakkaus. Hassuna yksityiskohtana kuppi itsessään on tehty styroksista, toisin kuin muut muoviset kupit joihin olen törmännyt.
2/5

tiistai 12. syyskuuta 2017

Paldo Hwa Ramyun Hot & Spicy






Paino: 120 g
Hinta: 1,50 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on tulista ja erittäin maukasta. Liemi on vielä tulisempaa. Heti ensi maistamalta tekee mieli syödä enemmänkin, joten on hyvä, että annoskokokin on reilu. Menee ehdottomasti suosikkeihin.
5/5

Juuson arvio:
Erittäin herkullista, tulista ja kuumaa nuudelia, kuten kannessa luvataankin. Liemi on eritoten maukasta ja nuudelin koostumus on erinomainen. Tällä saa myös mahan täyteen.
5/5

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Nongshim Kimchi Ramyun






Paino: 120 g
Hinta: 1 €

Tanjan arvio:
Olin hieman ennakkoluuloinen tätä nuudelia kohtaan, mutta maku onkin mukavan tulinen. Annoskoko on sopiva ja ruokaisa. Kyllä tätä lounasevääksi ottaisi.
4/5

Juuson arvio:
Hieman tulinen ja perusherkullinen Nongshim-nuudeli, joka ei säväytä kimchi-aromeilla. Pakkauksesta tulee maha täyteen ja hinta on erittäin kohdillaan.
4/5