sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Mama Yellow Curry






Paino: 90 g
Hinta: 0,69 €

Tanjan arvio:
Nuudeli maistuu ihan hyvälle, mutta maku on siltikin pieni pettymys. Nuudelissa ei ole makua paljonkaan, toisin kuin liemessä. Menettelee, jos ei ole parempaa tarjolla.
3/5

Juuson arvio:
Kooltaan passeli pakkaus, mutta maku on lattea. Curry maistuu lähinnä liemessä.
2/5

torstai 16. marraskuuta 2017

Nongshim Mr. Bibim Stir-Fried Kimchi






Hinta: 1,50 €
Paino: 118 g

Tanjan arvio:
Narumaista nuudelia, joka on tulista, mutta eri tavalla kuin esimerkiksi samyangin nuudelit. Kaali maistuu jonkin verran läpi, mistä en pidä. Maku on vaan liian yksitoikkonen omaan makuuni ja nuudeli on hieman liian kuivaakin.
2/5

Juuson arvio:
Yllättävän tulista! Maistuu erittäin vahvasti kaalille. Nuudeli on kovin ohkaista lyhyen keittoajan ansiosta. Erilaisuudessaan kiehtova kokonaisuus, mutta en ihan heti ostaisi uudelleen.
3/5

tiistai 14. marraskuuta 2017

Samyang Hot Chicken 2x Spicy






Paino: 140 g
Hinta: 2,20 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on todella tulista, joten itse laitoin sekaan myös juustoa, mikä vähentää tulisuutta. Sellaisenaan vaikea syödä, mutta juustolla herkullista. Nenä ja silmät alkavat vuotamaan, mutta on tämä vain niin hyvää!
4/5

Juuson arvio:
Tuplasti tulisempi Hot Chicken on jo siinä rajoilla, että nuudelin omasta herkullisesta mausta on vaikea nauttia. Loistava lääke tukkoiseen nenään.
4/5

Tulisuusasteikko

Nongshim Potato Noodle Soup






Paino: 100 g
Hinta: 1,35 €

Tanjan arvio:
Maku on ihanan tulinen, mutta toisaalta aika suolainen. Koostumus on miellyttävä. Tämä sopisi todella hyvin esimerkiksi kanan kylkeen. Positiivinen yllätys, jota voi suositella.
5/5

Juuson arvio:
Erittäin maukasta ja tulisuuttakin löytyy. Peruna ei maistu lainkaan, mikä on toisaalta ihan hyvä. Nuudeli imee itseensä lähes kaiken liemen ja tuntuma muistuttaa limaisuudessaan riisinuudelia.
5/5