lauantai 1. joulukuuta 2018

Doll Fried Noodle Deep Fried Garlic & Chilli Flavour






Paino: 112 g
Hinta: 2,50 €

Tanjan arvio:
Nuudelin koostumus on miellyttävä, mutta maku on hieman mitäänsanomaton. Annoskoko on hyvä. Muistuttaa Nissinin kuppinuudelia.
3/5

Juuson arvio:
Maku on pääasiassa soijakastikkeinen. Valkosipulia maistaa satunnaisesti, kun palanen sattuu eksymään suuhun.  Nuudeli itsessään on ohutta, eikä ohjeiden mukaisen valmistuksen myötä ime hirveästi vettä itseensä. Koon suhde hintaan ei ole erikoinen.
3/5

maanantai 12. marraskuuta 2018

Tat Hui Foods Yoodles Country Chicken






Paino: 70 g
Hinta: 0,89 €

Tanjan arvio:
Yllätyin positiivisesti. Nuudeli on lempeän kananmakuinen ja jollain lailla virkistävän makuisempi kuin muut perinteiset kananuudelit. Koostumus ja koko ovat hyviä myös. Tämän voisi ostaa hätänälkään!
3/5

Juuson arvio:
Hyvin tyypillisen halpiskananuudelin makuinen. Nuudeli on tavanomaista ohuempaa, mikä on virkistävää. Mukana tuleva haarukka on hyvä lisä ja hinta on kohdillaan, vaikkei tällä maha täytykään.
3/5

lauantai 13. lokakuuta 2018

Nongshim Seafood & Spicy Neoguri Ramyun






Paino: 120 g
Hinta: 1,20 €

Tanjan arvio:
Nuudeli tuoksuu mereneläville, mutta maistaessa tulisuus yllättää. Tulisuus ja kalaisuus sopivat yhteen, pidän myös nuudelin koostumuksesta.
4/5

Juuson arvio:
Erittäin kalainen ja jonkin verran tulinen. Meren antimien ystävänä pidän mausta todella paljon. Tulisuus ei ole kovin paljon kovempi verrattuna Seafood & Mild -pakkaukseen. Nuudeli on paksua ja ruokaisaa. Koon puolesta sopii vaikka lounaaksi.
5/5

sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Paldo Cheese






Paino: 111 g
Hinta: 1,80 €

Tanjan arvio:
Nuudelissa on sopiva yhdistelmä juustoisuutta ja tulisuutta, mikä tekee annoksesta täyteläisen ja herkullisen. Menee omiin suosikkeihini.
5/5

Juuson arvio:
Kirpsakan tulinen ja sopivan juustoinen. Liemi on kuin nestemäistä juustoa. Oiva maku kaikin puolin ja koko on kohdillaan.
4/5

lauantai 22. syyskuuta 2018

Samyang Hot Chicken Cup Ramen






Paino: 70 g
Hinta: 2,20 €

Tanjan arvio:
Pussiversioon verrattuna nuudeli on kuivempaa eikä yhtä paksua. Tulisuus on tallella, mutta annos ei kokonaisuudessaan ole yhtä herkullinen.
3/5

Juuson arvio:
Erittäin tulista, mutta myös herkullista. Pussiversio maistuu paremmalta, on mehukkaampaa ja vie myös nälän.
3/5

torstai 26. heinäkuuta 2018

Wang Korea Hot Chicken






Paino: 221 g
Hinta: 3,90 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on tulinen, mutta oudon etikkainen. Plussaa tulee Udon-nuudeleista. Ei mitenkään tajunnanräjäyttävää.
3/5

Juuson arvio:
Nuudeli on tulista, muttei läheskää niin tulista, mitä paketti uhkailee. Maku on jopa yllättävän makea. Udonin koostumus on miellyttävä. Kastikepussin paino tuntuu vievän aika ison osan reilun 200 gramman paketista, sillä nälkä tästä ei lähde.
3/5

lauantai 5. toukokuuta 2018

Samyang Mala Hot Chicken






Paino: 135 g
Hinta: 1,80 €

Tanjan arvio:
Osasin odottaa, että tämä olisi tulista nuudelia, mutta tulisuus siltikin yllätti minut. Maku on aika tumma, ja mitään selkeää vivahdetta ei maussa ole. Täyttävä annos, jossa riittää syömistä.
4/5

Juuson arvio:
Erittäin tulinen, herkullinen ja täyttävän kokoinen pakkaus. Maku ei ole ennestään tuttu, mutta sen voisi kuvailla jonkin verran suolaiseksi ja soijakastikemaiseksi.
4/5

perjantai 27. huhtikuuta 2018

Liangchengmei Turkey Liangpi






Paino: 184 g
Hinta: 3,40 €

Tanjan arvio:
Paketti näyttää houkuttelevalta, mutta sen sisällöstä ei voi sanoa samaa. Annos näyttää kuivatuilta sian korvilta kastikkeella. Koostumus ja tuoksu on kaalia muistuttava. Tulisuutta on aivan liikaa. Aika suuri pettymys.
1/5

Juuson arvio:
Paketista ei löytynyt valmistusohjeita, mutta kaupan videon mukaan nuudeli keitetään, huuhdellaan ja lopuksi mausteet lisätään sekaan. Nuudeli on jäntevää pureskeltavaa. Maku ei miellytä lainkaan ja todella korkea tulisuus vain pahentaa kokonaisuutta. Mukana tulleet syömäpuikot ovat ehkä tämän paketin käyttökelpoisin asia.
1/5

Maustepakettien ulkoasu on kopiotu Samyangilta.

lauantai 10. maaliskuuta 2018

Ottogi Budae Jjigae






Paino: 130 g
Hinta: 2,40 €

Tanjan arvio:
Nuudeli näyttää tuliselta ja myös maistuu siltä. Tulisuuden lisäksi nuudeli maistuu hieman makkaralle, mikä ei yllätä, sillä vihannespussin mukana on pieniä nakkisiivuja. Mielenkiintoinen tapaus!
3/5

Juuson arvio:
Tämä mysteeripaketti on tukikohtapataa Koreasta! Paketin valmistusohjeet ja lähes kaikki muukin teksti on Koreaksi, joten kokkaaminen vaati hieman perehtymistä alkuun. Pussit laitetaan kattilaan seuraavassa järjestyksessä: punainen heti kattilaan, musta-hopea veden kiehuessa ja lopuksi ruskea. Maultaan nuudeli on jonkin verran tulista ja nakkimaista. Liemi on täyteläistä, mutta nakkimaisuus ei ole mieleeni.
3/5


perjantai 23. helmikuuta 2018

Nongshim An Sung Tang Myun






Paino: 125 g
Hinta: 1,20 €

Tanjan arvio:
Tämä nuudeli maistuu tulisemmalta ja mausteisemmalta kananmakuiselta Mama-nuudelilta. Suolainen mutta herkullinen nuudeli!
4/5

Juuson arvio:
Erittäin passeli pakkaus tulista nuudelia, jonka liemi on mehukkaan täyteläinen. Muistuttaa kovasti saman firman Shin Ramyunia.
5/5

torstai 25. tammikuuta 2018

Nissin Soba Sukiyaki Beef






Paino: 89 g
Hinta: 1,89 €

Tanjan arvio:
Tämä nuudeli maistuu tunkkaiselta vaikka yleensä beef-maut ovat suosikkejani. En pysty syömään kahta haarukallista enempää.
1/5

Juuson arvio:
Tyypillinen Nissinin Soba-kuppinuudeli, eli maultaan suolainen ja yksitoikkoinen. Muutamat pienet naudanlihapalat piristävät makua, mutta niiden määrä on aika pieni.
2/5

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Nissin Soba Yakitori Chicken






Paino: 89 g
Hinta: 1,89 €

Tanjan arvio:
Nuudeleiden maku on tylsähkö ja omaan suuhun liian yksipuolinen. Soba-nuudelit eivät ole säväyttäneet minua aiemminkaan ja tämä ei ole poikkeus. Annoskoko voisi olla myös suurempi.
2/5

Juuson arvio:
Maistuu hieman tunkkaiselta kanalta, jossa on luraus soijakastiketta. Yakitorin maun tunnistaa kyllä, mutta se ei ehkä toimi nuudelina niin hyvin.
2/5

perjantai 19. tammikuuta 2018

Samyang Hot Chicken Ice Type






Paino: 151 g
Hinta: 1,80 €

Tanjan arvio:
Nuudeli maistuu viileälle ja samalla tuliselle, hämmentävää! Maku on yllättävänkin tulinen muihin Samyangeihin verrattuna. Hyvä nuudeli, mutta ei suosikkejani.
3/5

Juuson arvio:
Ice Type -nuudeli huuhdellaan kylmässä vedessä keittämisen jälkeen, jonka jälkeen siihen lisätään mausteet. Tulisen ja kylmän yhdistelmä tuntuu erikoiselta. Viileys tuntuu korostavan tulisuutta. Nuudeli on ohuempaa perusmalliin verrattuna. Hot Chicken -sarjassa tämä menee häntäpäähän.
3/5