torstai 25. tammikuuta 2018

Nissin Soba Sukiyaki Beef






Paino: 89 g
Hinta: 1,89 €

Tanjan arvio:
Tämä nuudeli maistuu tunkkaiselta vaikka yleensä beef-maut ovat suosikkejani. En pysty syömään kahta haarukallista enempää.
1/5

Juuson arvio:
Tyypillinen Nissinin Soba-kuppinuudeli, eli maultaan suolainen ja yksitoikkoinen. Muutamat pienet naudanlihapalat piristävät makua, mutta niiden määrä on aika pieni.
2/5

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Nissin Soba Yakitori Chicken






Paino: 89 g
Hinta: 1,89 €

Tanjan arvio:
Nuudeleiden maku on tylsähkö ja omaan suuhun liian yksipuolinen. Soba-nuudelit eivät ole säväyttäneet minua aiemminkaan ja tämä ei ole poikkeus. Annoskoko voisi olla myös suurempi.
2/5

Juuson arvio:
Maistuu hieman tunkkaiselta kanalta, jossa on luraus soijakastiketta. Yakitorin maun tunnistaa kyllä, mutta se ei ehkä toimi nuudelina niin hyvin.
2/5

perjantai 19. tammikuuta 2018

Samyang Hot Chicken Ice Type






Paino: 151 g
Hinta: 1,80 €

Tanjan arvio:
Nuudeli maistuu viileälle ja samalla tuliselle, hämmentävää! Maku on yllättävänkin tulinen muihin Samyangeihin verrattuna. Hyvä nuudeli, mutta ei suosikkejani.
3/5

Juuson arvio:
Ice Type -nuudeli huuhdellaan kylmässä vedessä keittämisen jälkeen, jonka jälkeen siihen lisätään mausteet. Tulisen ja kylmän yhdistelmä tuntuu erikoiselta. Viileys tuntuu korostavan tulisuutta. Nuudeli on ohuempaa perusmalliin verrattuna. Hot Chicken -sarjassa tämä menee häntäpäähän.
3/5

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Nongshim Soon Veggie Ramyun






Hinta: 1,20€
Paino: 112 g

Tanjan arvio:
Nuudeli tuoksuu hyvälle ja pidän sen koostumuksesta. Liemi on tulinen, mutta nuudelien maku on hieman mauton. Tästä huolimatta täyttävä ja herkullinen annos.
4/5

Juuson arvio:
Lientä myöten maultaan miellyttävä, tosin ei erityisen säväyttävä, ja kevyesti tulinen, mikä yllätti. Tämä on käytännössä vähemmän kipakka versio Shin Ramyunista. Hyvä pakkaus kaikin puolin.
4/5

lauantai 6. tammikuuta 2018

Samyang Kimchi Song Song Ramen






Paino: 140 g
Hinta: 1,50 €

Tanjan arvio:
Maku on hieman tunkkainen. Tulisuus on juuri sopiva, mutta ei yllä samalla tasolle muiden Samyang-nuudeleiden kanssa. Söisin mieluusti toistekin.
4/5

Juuson arvio:
Kimchi maistuu reilusti ja tulisuus on kohtuullinen. Maku ei kolahda täysillä itselleni, mutta epämiellyttävästä se on kaukana. Paketin koko on reilu, mikä tuli konkreettisesti esille kun nuudelit eivät meinanneet mahtua kattilaan.
3/5