sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Tat Hui Foods Yoodles Curry






Paino: 70 g
Hinta: 0,89 €

Tanjan arvio:
Curry maistuu ihanan lempeästi ja nuudelin koostumus on miellyttävä. Todella mukiinmenevä markettinuudeli, ostaisin pikkunälkään!4/5

Juuson arvio:
Hyvin tavanomainen halpisnuudeli. Curryn maku on aika mieto ja nuudeli itsessään on ohutta, mutta kokonaisuutena tämä on hintaansa nähden ihan passeli kuppi.3/5

lauantai 13. huhtikuuta 2019

Paldo Volcano Chicken Noodle






Paino: 140 g
Hinta: 1,98 €

Tanjan arvio:
Tätä nuudelia on vaikea olla vertaamatta Samyangin samankaltaiseen tuliseen nuudeliin. Tulisuus iskee todella nopeasti ja voimakkaasti heti ensimmäisen haarukallisen jälkeen. Maussa on mielestäni havaittavissa vivahde pippurisuutta. Omaan makuun tämä on liian tulinen.
3/5

Juuson arvio:
Ensipuraisulla tulisuus potkii aivan tajuttoman lujaa. Tätä ei kyllä ihan kenelle tahansa uskaltaisi tarjoilla. Muutaman suullisen jälkeen makuun totuttua tulee esiin curry ja hento makeus. Nuudelin paksuus tekee siitä miellyttävän ruokaisaa. Annoksen koko tuo oman haasteensa kun ottaa tulisuuden huomioon, mutta sentään mahan saa täyteen. Hintaansa nähden erinomainen paketti tulisten ruokien ystävälle.
3/5

tiistai 9. huhtikuuta 2019

Nongshim Bowl Noodle Soup Kimchi Flavour






Paino: 86 g
Hinta: 1,85 €

Tanjan arvio:
Nuudelin koostumus on erittäin miellyttävä ja tulisuuttakin on reippaasti. Tästä huolimatta maku on kokonaisuudessaan liian mitäänsanomaton itselleni.
3/5

Juuson arvio:
Odotettua tulisempi, mutta ylipäätään ei kovin täyteläinen maku. Koon puolesta yksi kuppi täyttää hyvin. Nuudeli on ohkaista ja kimchitä ei ole kovin paljoa.
3/5