keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Samyang Cheese Hot Chicken






Paino: 140 g
Hinta: 1,60 €

Tanjan arvio:
Taattua tulisuutta Samyangilta, mutta itse jäin kaipaamaan vielä enemmän juuston makua nuudeleissa. Jossain kohdin juusto maistuu enemmän, jolloin makuelämys hipoo täydellisyyttä.
4/5

Juuson arvio:
Juusto ei tässä kovin paljoa maistu, joten juuston ystävät kyllä pettyvät. Makeahko kanamainen maku on vahvimmillaan. Tulisuus potkii lujaa ja tukkoinen nenä aukeaa tämän syötyä satavarmasti. Koko on reilu.
4/5

torstai 23. toukokuuta 2019

Nissin Soba Classic






Paino: 90 g
Hinta: 1,95 €

Tanjan arvio:
Nuudelien koostumus on miellyttävä, mutta maku on ehkä hieman mitäänsanomaton. Pitkälti nuudeli maistuu vain soijalle ja suolalle. Ihan passeli kokonaisuus pikaruoaksi.
3/5

Juuson arvio:
Miedosti soijakastikemainen ja makea. Pienet kanapalat ja vihannekset tuovat mukavaa vaihtelua makuun. Nuudeli on ohutta, mutta tiivistä ja imee itseensä hyvin kastiketta. Koko voisi hintaan nähden olla vähän reilumpi. Isoa nälkää tällä ei ainakaan kukisteta.
3/5

perjantai 17. toukokuuta 2019

Kang Shi Fu Hot Beef






Paino: 105 g
Hinta: 2,40 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on yllättävän tulista ja tulisuus peittääkin alleen miedon naudan maun. Koostumus menettelee. Mielestäni paras osa nuudelissa on sen mehukas liemi. Reilun kokoinen annos, josta riittää syötävää.
3/5

Juuson arvio:
Tavanomaisesta ulkoasusta poiketen tämä on yllättävän tulista. Mausteet ovat hyvät, mutta kokonaisuus jää hieman tulisuuden peittoon. Muistuttaa Yum Yum Beef -nuudelia. Koko on kiitettävä ja käypä lounaaksikin. Mukana tuleva haarukka saattaa olla tukevin taitettava muovihaarukka, mitä olen käyttänyt. Kupissa ei ollut valmistusohjeita, mutta sentään tuttu veden täyttöasteen viiva löytyy.
3/5