sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Reeva Chicken Flavour






Paino: 75 g
Hinta: 1,39 €

Tanjan arvio:
Ennen maistamista olin varma, että maku olisi suhteellisen samanlainen kuin muissakin kananmakuisissa nuudeleissa. Yllätyin, että maku olikin tulisempi ja mausteisempi kuin odotin. Liemi on todella suolainen. Hyvä lounaskoko.
3/5

Juuson arvio:
Tämä on tavallaan hyvin tavanomaisen makuinen kananuudeli, mutta jokin vivahde tekee siitä merkittävästi erilaisen. Maku ei ole huono, muttei kovin erikoinenkaan. Kupin koko antaa ymmärtää, että tavaraa olisi enemmänkin ja valmistuksessa hieman haittasi, että veden täyttöasteen viivaa ei löytynyt sisäpuolelta. Iso kulho olisi toki kätevä, mikäli haluaisi heittää omia lisukkeita sekaan.
2/5

Nissin Curry






Paino: 67 g
Hinta: 2,20 €

Tanjan arvio:
Annoskoko on reilu, joskin maku voisi olla mehevämpi. Nuudelin koostumus on hyvä ja liemi on erittäin maukasta. Kelpo valinta pikalounaaksi.
3/5

Juuson arvio:
Välipalan kokoinen kuppinuudeli, jonka curry-tasot ovat suhteellisen hyvissä mittasuhteissa. Nuudeli on aika ohkaista, mutta vihannekset tuovat jonkin verran lisää ruokaisuutta kokonaisuuteen. Liemi on herkullista. Hinta on ehkä hieman yläkanttiin.
4/5