lauantai 17. elokuuta 2019

Samyang Hot Chicken Flavor Topokki






Paino: 140 g
Hinta: 1,80 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on tulisuudessaan taattua Samyang-laatua, mutta sivumakuna on outo kalainen maku. Annoksen koostumuskin tuntuu kuivemmalta verrattuna muihin saman lafkan nuudeleihin. Menettelee, mutta ei ole kyllä mitään parhaimmistoa.
3/5

Juuson arvio:
Tulinen ja erikoinen maku, joka saattaa johtua kanan ja kuivattujen kalahiutaleiden maun yhdistelmästä. Paketti on lounaskokoa ja hinta kohdillaan, mutta ostaisin kyllä ennemmin pelkkää Hot Chicken -versiota tästä nuudelista.
3/5

perjantai 16. elokuuta 2019

Samyang Hot Chicken Flavor Topokki Carbo






Paino: 179 g
Hinta: 3,90 €

Tanjan arvio:
Riisikakkupötkylät tuntuvat suussa hieman sitkeiltä ja paksuilta. Kastike itsessään on mielestäni herkullisempaa kuin koko kokonaisuus. Tästä huolimatta tämä on ihan kelpo tukevammaksi välipalaksi. Saisipa tätä kastiketta pullotettuna!
3/5

Juuson arvio:
Kastike on hyvin tulista ja juustoista. Tämä maistuu pussiversiotaan tulisemmalta, eikä oikein ole samalla tavalla makuuni. Riisikakkupötköt eivät itsessään maistu sen kummemmin millekkään, mutta ovat sitkeydessään ruokaisia. Mukana tulevat kaksi lusikkahaarukkaa tekevät tästä helposti jaettavan välipalan. Kahden aikuisen lounaaksi tästä ei ole.
3/5