lauantai 14. marraskuuta 2020

Samyang Light Hot Chicken







Paino: 110 g
Hinta: 1,50 €

Tanjan arvio:
Nuudeli tuoksuu herkulliselta, ja on koostumukseltaan ohuen tuntuista. Tulisuutta on paketin mukaan vähennetty 40 %, mutta nuudeli on siltikin todella tulista. Tätäkin kirjoittaessa silmät ja nenä vuotavat. Keveyden huomaa ehkä enemmän siitä, että nuudeli ei ole niin tahmeaa ja tumman näköistä kuin Samyang Hot Chicken.
4/5

Juuson arvio:
Kevyt/vähemmän tulinen versio tästä nuudelista. Potkua kyllä riittää ja sanoisin, että mainostetun 40% sijaan tulisuutta on ehkä 20% vähemmän. Maku on hyvä ja alkuperäiseen verrattuna ehkä vähemmän makea. Pakkaus on 30 grammaa alkuperäistä kevyempi ja puuttuva paino taitaa näkyä nuudelin määrässä.
5/5

Myllyn Paras Kuppinuudeli Kananmakuinen







Paino: 65 g
Hinta: 1,49 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on pientä spagettimaista mössöä, jossa on seassa porkkanaa ja kevätsipulia. Maku ei ole kummoinen, kana voisi maistua annoksessa enemmänkin. Mielestäni hinta on ihan liian kallis verrattuna laatuun. Kyllä tätä voisi hätänälkään syödä, muuten en nuudelia suosittele.
2/5

Juuson arvio:
Yllätyin nähtyäni kupin kaupassa ja mietin, että onkohan tämä ainoa suomalaisen yrityksen tekemä kuppinuudeli. Takakantta selattuani huomasinkin, että Liettuassahan tämä onkin valmistettu. Nuudeli on rikottu pieniksi paloiksi, joten syöminen onnistuu parhaiten lusikalla. Nuudeli tekstuuri kärsii tästä hieman. Liemi on sakeaa ja kokonaisuus on kuin söisi pieniä limassa löllyviä vihannespaloja. Mausta tunnistaa perinteisen marketin kananuudelin, mutta lievän jauhomaisen sivumaun kanssa. Annoskoko on aika pieni.
2/5

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Itsuki Kumamoto Akakara Ramen





Paino: 103 g
Hinta: 2,10 €

Tanjan arvio:
Nuudeli on yllättävän tulista, mutta lempeä vivahde tasapainottaa makua. Koostumus on hyvä ja liemi herkullinen. Laadukas ramen-annos joka toimii sellaisenaan ilman mitään lisukkeita.
4/5

Juuson arvio:
Mausteisen, vahvasti suolaisen ja lievästi rasvaisen makuinen kokonaisuus. Raikkaiden lisukkeiden kanssa varmasti erinomainen pakkaus, mutta pelkkänä keittona hieman raskas. Nuudeli on maukasta ja laadukkaan oloista. Annoskoko on reilu, eikä hinta ole kovin paha.
3/5

sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Young Poong Yopokki Sweet & Spicy Topokki






Paino: 140 g
Hinta: 2,99 €

Tanjan arvio:
Riisipötkylät maistuvat tuliselle ja tomaattiselle. Miellyttävä makeus keventää tulisuutta ja tekee annoksesta koukuttavan. Riisipötkylät ovat sitkeän pehmeitä. Ihan kelpo annos.
3/5

Juuson arvio:
Makea ja miedosti tulinen kupillinen riisikakkupötköjä. Pötköt ovat sopivasti sitkeitä ja ruokaisia. Punainen kastike on hivenen ketsuppimainen. Koko on kohtuullinen, mutta hintaansa nähden ehkä hieman tyyris.
3/5

Itsuki Hokkaido Shio Ramen




Paino: 172 g (2 x 86 g)
Hinta: 3,95 €

Tanjan arvio:
Annos maistuu aluksi todella suolaiselta. Nuudelien koostumus muistuttaa spagettia. Liemi on erittäin herkullista ja siinä maistuu suolan lisäksi myös hiukan merenelävän makua. Mielestäni nämä nuudelit sopisivat täydellisesti osaksi possuramenia, mutta sellaisenaan annos on liian yksitoikkoinen.
3/5

Juuson arvio:
Maku on aika hienovarainen, lähinnä suolaisen eri vivahteita, mutta ihan maittava. Nuudelin tekstuuri on hyvä ja muutenkin laatu tuntuu olevan huomattavasti parempi, kuin tavanomaisessa marketin pussinuudelissa. Annoksia pussissa on kaksi ja yhden koko on sopiva - hinta ehkä vähän yläkanttiin. Ilman ylimääräisiä lisukkeita tätä ei välttämättä enempää jaksaisikaan syödä yksipuolisen makunsa takia.
3/5

lauantai 18. tammikuuta 2020

Samyang Hot Chicken Flavor Topokki






Paino: 185 g
Hinta: 3,95 €

Tanjan arvio:
Riisipötköt ovat omaan makuuni ihanan tuhteja ja kastike makean tulista. Jo neljän palan jälkeen vesi alkaa valua silmistä, mutta siltikin on pakko syödä pötköjä lisää. Suosittelen tulisen ruoan ystäville!
4/5

Juuson arvio:
Erittäin tulisia riisipötköjä. Poltteen alta tuleva maku on hyvä ja pötköt ovat miellyttävää pureskeltavaa. Annoskokoon nähden hieman hintava. Kupin koko on hieman hämäävä, sillä se on ennen valmistusta puoliksi tyhjä ja valmis annos vie enintään kolmanneksen tilavuudesta.
3/5