maanantai 19. heinäkuuta 2021

Samyang Sogokimyun







Paino: 120 g
Hinta: 1,50 €

Tanjan arvio:
Sopivan kokoinen annoskoko. Nuudelissa on miellyttävä koostumus ja tulisuuttakaan ei ole liian paljon. Maku on harmittavasti hieman yksitoikkoinen ja epämääräinen. Ihan hyvä nuudeli, mutta naudanliha voisi maistua annoksessa vielä selkeämmin.
3/5

Juuson arvio:
Todella tunkkainen ja kevyesti tulinen keitto. Liemi maistuu siltä, kuin liian pieneen määrään vettä olisi lisätty muutama lihaliemikuutio. Vie kyllä nälän, mutta tylsään makuun kyllästyy jo ennen kuin puoliakaan on kerennyt syömään.
2/5

sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Samyang Tomato Pasta Hot Chicken







Paino: 140 g
Hinta: 1,70 €

Tanjan arvio:
Nuudeli maistuu tomaattiselle ja on mehukasta. Tulisuutta ei alussa huomaa niin selkeästi kuin muissa Samyangin Buldak-nuudeleissa. Tulisuus potkaiseekin vasta myöhemmin, mutta ei paranna makuelämystä. Tylsähkö.
2/5

Juuson arvio:
Sopivan tulinen nuudeli, jossa on tutun buldak-maun sekaan lisätty mausteseos, joka maistuu marketin halvimman tomaattipastan kastikkeelta. Oreganoa on ehkä ripoteltu hieman liikaa. Annos on kooltan passeli hintaansa nähden.
3/5

Itsuki Osaka Shoyu Tonkotsu







Paino: 176 g (2 x 88 g)
Hinta: 1,99 € (alennuksesta)

Tanjan arvio:
Annos on runsaan kokoinen, mutta maku valitettavasti jättää toivomisen varaa. Possu ei maistu kuin vähäsen liemessä, mikä harmittaa, koska odotin enemmän täyteläisyyttä tältä ramenilta. Ei mitään ihmeellistä, mutta kyllä tämä nälän vie.
2/5

Juuson arvio:
Annokset ovat kätevästi jaettu kahteen maustepussiin ja nuudelinippuun, joten pakkaus sopii hyvin kahdelle. Yhdelle tämän määrän syöminen olisi aika raskasta. Maultaan keitto on aika suolainen ja yksitoikkoinen, mutta huonoksi en sitä haukkuisi.
3/5

maanantai 11. tammikuuta 2021

Samyang Kimchi Hot Chicken







Paino: 135 g
Hinta: 2,40 €

Tanjan arvio:
Nuudeli maistuu aluksi lempeän tuliselta ja koostumus tuntuu miellyttävältä. Kimchin maku tulee selkeästi esiin. Tulisuus iskee jonkin ajan päästä sellaisella voimalla, että allekirjoittaneella valui kyyneleet pitkin poskia. Poltetta on ehkä jo liikaa omaan makuuni. 
3/5

Juuson arvio:
Erittäin tulinen kimchin makuinen buldak-nuudeli. Tulisuus vie ehkä hieman kimchin mausta pois. Annoksesta tulee maha täyteen, mutta pakkaus on hieman hintava. Ostaisin ennemmin Nongshimin Kimchi Ramyun -nuudelin, joka valmistetaan keitoksi.
3/5